středa 5. června 2019

Současné demonstrace proti Babišově vládě jsou další velkou pastí

Demonstrace proti Babišovi hodnotím jako další past do chřtánu demokratického bloku, který si po Sametu vlastně vypěstoval Babiše a jeho majetek několika desítek miliard. Demonstranti na Václavském náměstí si to vůbec neuvědomují, jdou slepě do záhuby a zániku našeho národa. Chování a vzdělávání post-sametových studentů považuji za vymývárnu mozků po způsobu USA a Evropské unie. Jsou i poctiví studenti, kteří se třeba neozývají, nedávno jeden nadějný spáchal sebevraždu, protože současné školství kleslo na klientelismus, peníze, aroganci, moc a studentskou prostituci! Bohužel v našich školách, pokud něčím výrazně vynikáte, anebo jste odlišní, tak je nějaká pravděpodobnost, že si na vás někdo z pedagogů zasedne a zmaří vám životní štěstí, i když se se svou vzdělaností a zodpovědností můžete postavit třeba na hlavu!

To si lidé na Václavském náměstí chtějí opět vycinkat! Dále k Sametové revoluci nemělo vůbec dojít, bylo by na důchody, vzdělání a infrastrukturu. Vizitkou Sametové revoluce je to, že církve upadají, bohužel kolaborují se současným post-sametovým režimem - viz utrpení lidí, exekuce, vykořisťování v zaměstnání a sebevraždy!
Také EET u drobných podnikatelů a živnostníků přinese rovněž mnoho utrpení!

Máme zničené životní prostředí, zničenou krajinu a zemědělskou půdu, západ si z nás udělal montovnu s levnou pracovní silou! Dotujeme kriminálníky a nepřizpůsobivé na účet řádných občanů, stavíme nové luxusní věznice, přitom chátrají nemocnice a dělají špatnou práci sociální služby. Dotují se zbytečné neziskovky, jak se už dlouho opakuji, Babiš nemá vůbec odvahu sáhnout na nepřizpůsobivé a podnikatelská zvěrstva! Zdražují se byty, lidé bez nemovitosti úplně bez šance! Máme hodně bezdomovců - opět výsledek post-sametového režimu, objevují se kauzy sexuálního zneužívání dětí a mládeže kněžími katolické církve, a k tomu studentská prostituce! Jak se mají zakládat řádné tradiční rodiny, když nám vládne totální hnus a morální degradace národa i Evropské unie?!

Z rezortu kultury si rádoby umělci dělají dojnou krávu - tak ať jdou pracovat do těch vychvalovaných montoven, které tak rádi podporují - viz současné demonstrace!

Post-sametový režim, členství v Evropské unii a NATO nás doslova ožebračilo. Demokratický blok nechce vrátit státu promrhané bilióny! Něco je špatné, Vážení demonstranti, něco dlouhodobě hnije v našem státě, dále brečíte všichni na špatném hrobě, zamyslete se nad sebou, zpytujte svědomí, vymáhejte škody po vládách demokratického bloku, pak bude líp životnímu prostředí, občanům, ekonomice, kultuře, školství a infrastruktuře. 

Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat