sobota 19. října 2019

Západní státy a Evropská unie porušují lidská práva!

Západní státy již celkové nefunkční Evropské unie porušují lidská práva mlácením, zatýkáním a zastrašováním lidí jiného politického názoru. Zejména jsou tímhle poníženi lidé, kteří hájí zdravý selský rozum ve společnosti i politice národních států.

Obyvatelé Katalánska dodnes bojují za osamostatnění a suverenitu své země. Jsou tvrdě trestáni prohnilým a zaprodaným španělským režimem, který jde bohužel na ruku islámským teroristům společně s Evropskou unií.

Sociální bouře jsme mohli zaznamenat i ve Francii, kde rovněž nespokojenost občanů roste, ale zatím volby vyhrávají pro-západní eurohujeři. Složení Evropského parlamentu je toho jasným důkazem,.že evropské státy směřují k zániku, existenčně prohrávají.

Infiltrovaní teroristé jsou podporováni královskými sociálními dávkami, zatímco občané původních evropských zemí trpí za špatnou práci svých mocných a politiků!

Západní státy a Evropská unie porušují dennodenně lidská práva. Islamizace Evropy je vlastizrádně plánována, mlácení slušných původních obyvatel bohužel povoleno. Kam jsem to vlastně došli? Do stádia totalitní anarchie ve jménu drsné a bezohledné vlády peněz.

Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat