pondělí 29. ledna 2018

Západ nás ponižuje čím dál víc!

Západní země, které se mylně samy považují za vyspělé, ponižují naši republiku, že je to prý národ xenofobních rasistů, ale ať si laskavě uvědomí, že za problémy u nás, v Evropské unii, Velké Británii a v „západním“ světě může právě západ, jehož obětí je zadlužená a okleštěná Česká republika, dříve vyspělé, suverénní a soběstačné Československo!

Již mnohokrát nás zradily západní absurdity a přehmaty, které nám dennodenně kážou o morálce, i když mají své vlastní chyby a omyly z hlediska historického i současného.

Právě západ potlačuje lidská práva, obyčejní obyvatelé západu trpí bezohlednou politikou tamějších mocných, proti nimž se bojí povstat!

Jako občan Československa – tak jsem se narodil v roce 1983, jsem přímo znechucen, že dochází k ponižování našich obyvatel vymytými mozky právě ze západu.

Západ nám a celému světu dluží vysvětlení např. ohledně paktování se s mimozemskými vetřelci, kteří bezohledně unášejí nevinné lidi k drastickým a bolestným pokusům, vždyť jsou toho plná média a internetové odkazy, jen na vládních úrovních se to tutlá a tutlá, a bude tutlat a zatajovat nejspíš nadále!

A tak jsem toho názoru, že si občané západu, východu, severu a jihu zaslouží upřímnost. Jsem toho názoru, že sever, jih, východ a západ musejí v dnešní době spolupracovat, dále se musejí zrušit bezohledné sankce a výrazně napravit k lepšímu politická a hospodářská jednání doma i ve světě.

Václav Kovalčík

Žádné komentáře:

Okomentovat