středa 14. srpna 2019

Bezohledné převody rodinných majetků, dědictví, exekuce, bezdomovectví a nemorální stát

Rodiny jako základ státu mnohdy mají uvnitř dravý způsob, který se podobá bezohlednému trhu. Mám na mysli špatné rodinné vztahy přes morálku, dědictví, převody majetku jen na oblíbené členy, v případě zadlužení exekuce na potomky, u společného jmění manželů nebo odděleného vlastnictví automaticky zablokované finanční účty rodinných rozpočtů.

Tady se všeobecně v našem národě hraje dosti nebezpečná politika již dlouhý čas. Nenávisti v rodinách, domácí násilí,  psychické a fyzické týrání nezletilých, sexuální zneužívání dětí kvůli druhému a následnému manželství.

V našem národě se totiž nebezpečně točí peníze i kriminalita posvěcená současným státem. Z nekalých praktik v rodinách vznikají tedy lidé bez domova, zároveň ve svém dětství dosti trpěli. Současná společnost a stát nic nedělají, jen přihlížejí majetkové likvidaci a vyřazování nepohodlných členů rodin z plusových dědictví. Jak už jsem zmínil, často dochází k trapným a bezohledným převodům majetků např. na oblíbené sourozence během života rodičů.

Dle zákona to vypadá, že zůstavitelé mají na to právo, ale kde je právo morální spravedlnosti?.Morální spravedlnost se nenosí v rodinách, např. nemocní, odlišní a nepohodlní lidé jsou automaticky tzv. převody vyděděni, končí rovnou na ulicích jako bezdomovci!

Pak přibývá sebevražd v našem nemocném státě, který hledí jen na bezohledný zisk! Nemá tak vyřešenou např. situaci sociálního bydlení, v sociálním systému vykazuje do nebe volající nepořádek, jako ve všech rezortech!

Na závěr bych vyslovil myšlenku, že se musí zlepšit úplně všechno v naší zemi ve prospěch morální slušnosti. Bezohledný kapitalismus plný exekucí a nenávisti v rodinách musí být minulostí. Je na nás, jakou si naplánujeme budoucnost, zda se vysvobodíme z otroctví vlády peněz, nenávisti a předsudků v rodinné i státní problematice.

Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat