pondělí 16. března 2020

Pandemie koronaviru a zločinná politika Evropské unie i USA

Situace kolem koronaviru se podobá válečnému stavu dokonce již v Evropské unii. Jak už jsem ve svých dřívějších příspěvcích naznačil, tak se jedná o mocenský boj, na němž vydělávají vysmátí kravaťáci, zbohatlíci a šedé eminence. 

Proč se rapidně zvyšuje počet nakažených lidí koronavirem i v České republice? Je to daň za nesmyslnou Evropskou unii a její byrokracii, za dříve otevřené a nekontrolované státní hranice. Do toho se míchají USA jako agresor nejvyššího stupně, který chce vyhladit i ten náš malý národ ve střední Evropě!

Nechci, aby mi kritici nadále vnucovali myšlenky o nutném vyhlazení lidstva na Zemi. To už tady koneckonců bylo - viz historie nejen 2. Světové války. Myšlenky o vyhlazení lidstva na Zemi zastávají jednak ekologičtí fanatici, dále mnozí rádoby umělci a literární kritici. 

Abych pravdu řekl, tak mám rád krásnou přírodu, její půvab i moudré ekologické vztahy. Nemůžu se však smířit s tím, že to slušným lidem dokonce ve 21. století kazí zákeřná individua a skupiny, jež se rozmáhají nejen v reálném životě, ale i ve světě virtuálním - konkrétně na sociálních sítích. 

Člověk 21. století i příštích věků by se měl poučit ze svých dřívějších chyb a omylů. Zatím se tak neděje - viz tragických a zločinných 30 let od Sametové revoluce.

Vysmátí kravaťáci, zbohatlíci a šedé eminence vládnou dál. Nikdo je nestíhá a neodsoudí za jejich zločiny národní i mezinárodní. Ono totiž rozhádat národy není vůbec uměním. Právě tato individua bych nejraději viděl na lavicích obžalovaných za vlastizradu, genocidu a útlak vůči našemu národu i okolnímu světu. 

Bohužel se tak neděje, neboť současná vláda i Evropská komise neřeší problémy slušných lidí, jen zatracuje a pošlapává práva slušnosti!

Na závěr bych chtěl vyslovit přání, aby mravně pokleslé (rádoby vyspělé) západní velmoci zaplatily tvrdé a citelné reparace našemu národu, evropským státům východního bloku i  ostatním zemím za hospodářské křivdy, sankce, pandemie a válečné zločiny. 

Zároveň jsem toho názoru, že záměrné velmocenské šíření koronaviru a dalších svinstev na adresu obyčejných lidí doma i ve světě jest trestuhodné a zavrženíhodné. Dále by měla Česká republika vystoupit z pochybných paktů NATO i Evropské unie, jen tak zachrání zdraví i životy svých občanů a vlastní existenci pro budoucnost.  

Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat