úterý 18. srpna 2020

Má takhle dopadnout i Bělorusko?

Situaci po prezidentských volbách v Bělorusku hodnotím jako další převrat, v němž má prsty neúspěšná opozice, západ a Evropská unie.

Hraje se totiž na ženské city plné fiflen a prostitutek, aby se v Bělorusku mohlo beztrestně rozkrádat tak jako v naší republice (již 30 let od listopadu 1989).


Poražená opozice v demokratických volbách totiž nedovede uznat svou porážku, proto rozeštvává běloruský lid. Do toho se bohužel plete Polsko, dokonce i okleštěná Česká republika, která má již obsáhlé zkušenosti v národní a hospodářské sebe-destrukci.


Nejsem příznivcem plánovaných převratů běloruské opozice, protože to páchne zlodějskými zájmy v národní i mezinárodní politice.


Polsko, Česko i západ mohou sice slibovat otevřené pracovní trhy, či stipendia, ale za tím se skrývá bezohledná politika prohnilých a šedých eminencí.


Tak dlouho se provokuje mírumilovné Rusko, až se jednou ucho utrhne. Nechci tady další světovou válku.


Nesouhlasím s agresí západu a pochybných dotovaných neziskových organizací, jež vyvíjejí jakousi protistátní činnost, aby se Lukašenkův režim jednoho dne zhroutil opět na přání zkrachovalého západu, jenž má své máslo na hlavě v rasových i antisociálních reformách.


Někdo musí výrazně zbohatnout, někdo výrazně zchudnout, ale to je cesta do pekel. Již pravicová média i mainstream si to postupně uvědomují. Levicová už to dávno předpověděla, dokonce navrhovala perspektivní řešení i cesty z ekonomických krizí.


Jenže tady probíhají různá pirátská i uprchlická lobby, aby se svět ocitl v třetí světové válce, aby zkrachovaly národní státy a tradiční rodiny. Mnoho zlého proniká na povrch zemský– počet nezaměstnaných i bezdomovců rekordní zejména v České republice, jež naletěla pozlátku i planým slibům. Má takhle dopadnout i Bělorusko?


Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat