pondělí 31. října 2022

Současný režim našeho národa i západu jest nemocný, neboť potlačuje mé myšlenky, osvětu, dílo a názory!

Náš národ i západ si neváží poctivých a dobrých lidí. Velmi mě mrzí, že náš národ i západ nepostupuje na základě mých myšlenek, díla a osvěty. 


Již bylo např. dost stížností, když Seznam zablokoval a blokuje mnoho nevinných lidí, kteří mají svůj názor. Chtěl jsem celému našemu systému i lidem ukázat cestu, abychom se urychleně dostali z krize sociální, zdravotní, válečné i hospodářské. 


Je hrozné, že jsou nám v našem národě i na západě předkládány neustále nějaké hnusy, přitom stačí publikovat a prosazovat morální osvětu i osvětu skutečného krásna.


Někdy mám pocit z diskusí na Seznamu i Novinkách, že je národ zmanipulovaný, na nesprávném břehu i v nesprávné konstelaci. Pak si mnozí stěžují, jak s nimi režim zatočil o nějakou dobu později - opět narážím na prohlubující se sociální rozdíly, problémy s bydlením a krizi energetickou. 


V našem národě i na západě panují často předsudky vůči postiženým lidem a lidem různého věku. Chtěl jsem mnohokrát založit rodinu, ale s odstupem času vím, že by mé děti byly šikanovány ve škole, že by byly považovány za "socky!"


Možná, co se týče Náchoda, že je mým snem a přáním býti místním starostou, krajským zastupitelem i poslancem parlamentu ČR,  to na první pohled vypadá, že trpím poněkud stockholmským syndromem, když se chci navrátit ze své vnitro-republikové emigrace, řešit místní problémy, šířit dobro a osvětu na daném místě, v celé republice i okolním světě. O tom přemýšlím dlouhodobě.


Pak se setkávám s přesilou fanatiků ve jménu zkažené demokracie, která nic neřeší, jen obyčejné lidi považuje za dezoláty a další sprosté pojmy, nadávky a předsudky. 


Myslím si, že mnoho lidí zbytečně dalo šanci bezohlednému kapitalismu, že tady trpí další lidé, kteří jsou dnešním válečným a krizovým fenoménem dosti semleti a bráni na hůl. 


Člověk už se bojí tvořit, aby nenarazil náhodou na cenzora a cenzuru. Bohužel situace v našem státě jde proti mým myšlenkám. 


Pokud by moje myšlenky byly přijímány v našem národě i na západě, nebyla by žádná válka, krize a vysoké zadlužování našeho státu. Nedivte se, že západu a současné vládě nevěřím ani dobrý den!


Proto je třeba lidem dávat prostor v diskusích, aby nezanikaly zbytečně blogy a skutečné profily. Falešné profily robotů nechť zaniknou, ale na ty lidské a slušné se nesmí sahat bezohlednou cenzurou. 


Musí to být jako na začátku internetové nadšení cca před třetinou století typu "Vox populi." To si lidé vzájemně věřili i důvěřovali. 


Dnes nám vládnou hnusy a podvody. Lidé podvedení jsou touhle společností a režimem zatracováni. Mnozí končívají zbytečně na ulici. Máme více lidí bez domova a lidí v kriminálech! Máme to smutné prvenství v Evropě!


Proto je třeba, aby náš národ i západ postupoval dle mé osvěty a myšlenek, které bojují morálně i činy proti všem krizím národa i okolního světa, proti spekulantům s lidským neštěstím. 


Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat