čtvrtek 15. září 2022

"Slunce, seno, a dál už nevím."

Česká republika prochází špatnými konstelacemi - viz zdražování úplně všeho, nenasytnost kapitalismu, hraní si na volný trh, který prý všechno vyřeší, ale děje se to ještě k horšímu. 


Doplatili jsme jako stát na privatizaci státního majetku v 90. letech minulého století, teď na blbý koronavirus a blbou válku, také na bezohlednou spekulativní politiku západu, který nás nechává vždy v tom, jak se mnohokrát ukázalo v historii našeho národa i světa. 


Paradoxem je pořád výhra pro-evropských a pro- západních politických stran, jejich rapidní zbohatnutí na úkor našeho národa. Pochybné koalice jenom zhoršily národní i světovou situaci. Pochybné koalice jenom vysílají nějaké signály, kašlou na poctivé lidi, raději podporují horem dolem vyloučené lokality a místní kriminalitu. Mně to připadá nefér vůči řádným občanům, kteří pracují, též vůči skutečně nemocným lidem! 


Řešení energetické krize úplně špatné, opět jsme doplatili na zákeřnou privatizaci a rozdělení Československa. Těch omylů a chyb pochybné demokracie je mnohem víc. 


Situace bydlení je hrozná, být v nájmu předraženém, anebo v předraženém domově důchodců = z mého pohledu a názoru potupa!


Dále je potupa nálepkování svědomitých občanů do extrémistů! Politika současné vlády jest nemorální. Nůžky se rozevírají v našem státě mnohem rychleji - viz totálně vysoké platy potentátů, postupný zánik střední třídy, vznik masivní chudiny. 


To všechno jest výsledkem národní blbosti a zmanipulování občanů prý ve jménu demokracie a západu. Třeba se bude někdy natáčet a vysílat nový film: "Slunce, seno, a dál už nevím."


Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat