pondělí 29. července 2019

Můj dezinformační sen: Václav Kovalčík, Zlín

Nastala doba, kdy občané České republiky i celého světa žijí v dosti nebezpečném trychtýři zvaném Twittárium. I já zde žiji, vnímám, že ve 21. století začíná temné období honu na čarodějnice, na nepohodlné lidi v téhle nesmyslné totalitě. 

Mám zde své bydliště, svůj reálný i virtuální prostor. Vládní Hamačik to tady chce zbavit od nějakých dezinformací. Chce zlikvidovat co nejvíce normálně uvažujících lidí.

Začíná tedy hon na nevinné, na nějaké dezinformace, jejich původce a příznivce. 

Uklízím svůj prostor, který narůstá půvabnou ovčí vlnou. A tak musím odvádět daně jako správný ovčan. Přesto zjišťuji, že mám v zóně Twittária další virtuální prostory. 

Občas se chodívám podívat na hranici totalitní zóny, za níž se nachází velké propastné údolí s nádhernou přírodou.

Při úklidu spatřím neznámého temného cizince, jenž se chystá znásilnit mou mladou a půvabnou sousedku. A tak jednám ve jménu spravedlnosti, vlastní silou uškrtím násilníka.

V osudný den probíhá soud, soudkyně a státní zástupkyně v růžových límečcích s apatií a nezájmem projednávají okolnosti nedávného případu. Situace se tedy pro mou sousedku vyvíjí úplně bledě. Je obviněna, že se nenechala znásilnit a kulturně obohatit.

V soudní místnosti je také vidět policie v SS uniformách - právě ta má za úkol od Genderové evropské unie a Hamačikova Ministerstva vnitra pozatýkat a zlikvidovat všechny autory a příznivce pravdivých informací a alternativních médií.

Václav Kovalčík, Zlín

Žádné komentáře:

Okomentovat